Over Ons

Logopediepraktijk Bastin & Partners wordt gevormd door twee logopedisten: Désirée Bastin, Babette Sonderman, een freelance logopedist en (paramedische) samenwerkingspartners. Wij zijn all-round logopedisten met ieder onze affiniteit en specialisatie. Wij zijn alle lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie)

en staan geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Om op de hoogte te blijven van vernieuwingen en veranderingen binnen ons vakgebied volgen wij regelmatig cursussen en lezingen. Tevens zijn wij lid van kwaliteitskringen in de regio. Daarnaast maken wij deel uit van het multidisciplinair samenwerkingsverband DongemondZorggroep.

logo-nvlf-kleur
logo-kp-kleur
logo-dongemond-kleur

WIE ZIJN WIJ

Kennis maken

Logopediepraktijk Bastin & Partners wordt gevormd door twee logopedisten: Désirée Bastin, Babette Sonderman, een freelance logopedist en (paramedische) samenwerkingspartners.

BEREIKBAARHEID

Waar kunt u ons vinden?

Logopediepraktijk Bastin & Partners is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, in het Centrum voor Samenwerkende Tandartsen Dongemond. Er is goede parkeergelegenheid en de praktijk is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Onze praktijk is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00/8.30 uur tot 17.30 uur. Wij werken alleen op afspraak. Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via de contactpagina of onderstaande gegevens:

T:    0162-521479
M:   info@bastinenpartners.nl

pand

Logopedisch Inloopspreekuur

Let op!

Voorlopig is het inloopspreekuur alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

Iedere eerste of tweede woensdag van de maand van 13.00-14.00 uur is er een gratis, vrijblijvend logopedisch inloopspreekuur. U kunt hier met al uw vragen over mogelijke logopedische problemen terecht.

De data in 2022 zijn:

JAN

06

FEB

03

MRT

03

APR

07

MEI

19

JUN

02

JUL

07

AUG

04

SEP

08

OKT

06

NOV

03

DEC

01