Over Ons

Logopediepraktijk Bastin & Partners wordt momenteel gevormd door een logopedist, Désirée Bastin, een freelance logopedist en paramedische samenwerkingspartners. Wij zijn all-round logopedisten met ieder onze affiniteit en specialisatie. Wij zijn alle lid van de NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie)

en staan geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Om op de hoogte te blijven van vernieuwingen en veranderingen binnen ons vakgebied volgen wij regelmatig cursussen en lezingen. Tevens zijn wij lid van kwaliteitskringen in de regio. Daarnaast maken wij deel uit van het multidisciplinair samenwerkingsverband DongemondZorggroep.

logo-nvlf-kleur
logo-kp-kleur
logo-dongemond-kleur

WIE ZIJN WIJ

Kennis maken

Désirée Bastin, een freelance logopedist en paramedische samenwerkingspartners.

BEREIKBAARHEID

Waar kunt u ons vinden?

Logopediepraktijk Bastin & Partners is gevestigd in het centrum van Raamsdonksveer, in het Centrum voor Samenwerkende Tandartsen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en de praktijk is ook goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Wij werken alleen op afspraak. U kunt ook gebruik maken van het logopedisch inloopspreekuur. Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar via de contactpagina of onderstaande gegevens:

T:    0162-521479
M:   info@bastinenpartners.nl

pand

Logopedisch Inloopspreekuur

Iedere eerste of tweede woensdag van de maand van 13.00-14.00 uur is er een gratis, vrijblijvend logopedisch inloopspreekuur. U kunt hier met al uw vragen over mogelijke logopedische problemen terecht. Om wachttijd te voorkomen is het logopedisch inloopspreekuur alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op.

De data in 2023 zijn:

JAN

11

FEB

01

MRT

01

APR

05